INSTABOX – kreatori najljepših uspomena sa vaših događaja

Većina vas je, barem u američkim filmovima, gledala scene sa foto kabinama, u kojima kroz svega nekoliko sekundi dobijete odštampan set kolažnih fotografija – na kojima je zabilježen momenat dobre zabave i smijeha.

Organizatori događaja i manifestacija, i na našim prostorima, u posljednje vrijeme sve radije uvrštavaju i takozvane photobooth uređaje kako bi gosti ili posjetioci ponijeli lijepu uspomenu sa njihovog događaja.

Upravo iz želje da i vaši važni datumi, manifestacije, korporativne proslave, ludi provodi i slični događaji budu zapamćeni i ovjekovjekovječeni lijepim uspomenama u vidu kolažnih fotografija – ekipa mladih ljudi iz Bijeljine uljepšava različite vrste događaja svojim INSTABOX photobooth uređajem.

Šta je InstaBox?

InstaBox, prema definiciji je prenosni uređaj za fotografisanje. Zapravo, InstaBox je poklon gostima, posjetiocima, kolegama, klijentima i svim učesnicima događaja koji je upotpunjen našim rekvizitima i uređajem. Kreiranje InstaBox setova fotografija pruža zabavu koja se pamti, ali i instant uspomenu za ponijeti.

Instabox je pogodan za sve vrste događaja:

– Rođendani

– Vjenčanja

– Privatne žurke

– Momačke/djevojačke večeri

– Korporativna dešavanja

– Klubske zabave i još mnogo toga

Posvećeni smo u ispunjavanju očekivanja, vizija i želja organizatora. Za svaki događaj pripremamo odgovarajuće foto-rekvizite i kreiramo posebne i personalizovane pozadine fotografija koje tematski prate Vaš događaj.

Ponosni smo na činjenicu, da smo u veoma kratkom periodu, bili dio mnogih događaja na području Bijeljine, Brčkog i Jahorine, koja su rezultirala lijepim druženjima i uspješnim saradnjama za budući period. Na događajima smo prepoznatljivi, kao kutak dobre zabave, smijeha, ludih poza i novih poznanstava, ali i kao mjesto gdje se povezuju generacije, jer naš #instaboxbn uređaj je krajnje praktičan i jednostavan za korištenje.

Dok vaš službeni fotograf pazi da nijedan trenutak slavljenika ne prođe nezabilježeno, InstaBox ekipa će se potruditi da pruži zabavu prijateljima i učiniti vaše slavlje posebnim i zapamćenim. Vaše InstaBox fotografije se izrađuju ODMAH, a kroz par minuta ih možete preuzeti i u digitalnom formatu sa naše Facebook i Instagram stranice.

Takođe, novitet u našoj ponudi su i InstaBox fotografije koje štampamo iz galerije Vašeg telefona, Facebook ili Instagram profila.

Izrađene fotografije pripremamo i pakujemo u albume sa velikom ljubavlju i pažnjom, kako biste ih poklonili dragoj osobi ili sebi – za uspomenu ili važnu priliku. Ukoliko želite da budemo dio Vama posebnog događaja ili da i za Vas pripremimo foto-album, budite slobodni da nas kontaktirate i rezervišete svoj termin.

Teritorijalno ograničenje za dolazak na Vaš događaj – ne postoji.

Kontakt telefon: +387 66 927 222

Facebook inbox: https://www.facebook.com/instaboxbn/

Instagram: https://www.instagram.com/instaboxbn/

InstaBox ekipa je tu da zajedno kreiramo Vaše lijepe uspomene!

Izvor: Bijeljina Danas

Leave a Reply