Šta je InstaBox?

Stvaramo nezaboravne uspomene

Da li ste nekada pomislili da svoj važan događaj jednostavno možete učiniti drugačijim i da se dugo prepričava vaš bitan datum? Da li ste poželjeli da sami napravite svoje profi fotografije, a da se i vaši gosti i vi nezaboravno zabavite?

Ako je vaš odgovor DA, mi imamo pravo rješenje za Vas!

instabox logo

InstaBox Open Air photo booth

InstaBox Open Air photo booth je foto kutija koja unosi mnogo zabave i dobrog raspoloženja na svim proslavama, zabavama i bilo kojim dešavanjima. Niko ne može da odoli izazovu pravljenja fotografija na tako zabavan i zanimljiv način! 

INSTABOX kutija u kojoj za svega nekoliko trenutaka dobijete odštampane fotografije koje su zabilježene u datom trenutku.
Fotke su propraćene ludim pozama, smijehom, dobrim raspoloženjem, rekvizitima,…
Naše fotke formata 5×15 ili 10×15 sačuvaće najljepše uspomone.

Uz Pomoć InstaBox-a vaše nove omiljene fotografije postaju remek djela koja odišu pozitivnom energijom i dobrim vibracijama. On svaki događaj čini zabavnijim, a svaku vašu uspomenu još življom i dugotrajnijom. Uz InstaBox zabava može da počne!

instaboxbn photobooth open air foto kutija
instaboxbn foto kutija photo booth slike

Pozovite nas i dolazimo na svaki vaš događaj!

Bez obzira da li je u pitanju vjenčanje, žurka, rođendan, promocija brenda, otvaranje novih poslovnica, ostale proslave ili korporativno okupljanje, InstaBox daje potpuno novu dimenziju i učinićemo da svaki VAŠ događaj bude još zabavniji i da ga Vaši gosti i Vi dugo pamtite.

Iako mladi, pokazali smo se kao ozbiljni partneri, što govore brojne žurke i veselja na kojima smo prisustvovali.

Pored zatvorenog prostora (saloni, klubovi, kafići,…), oprobali smo se i u vanjskim uslovima. InstaBox pravi najluđe fotke od mora, grada, pa do planine.

Izađi iz zone komfora!

Fotografije koje ste napravili se izrađuju za 15 sekundi u klasičnom i zabavnom formatu propraćeno kreativnim i jedinstvenim dizajnom.

Neka Vaša zabava bude posebna i neka se dugo pamti i prepričava!

Rezervišite INSTABOX na vrijeme!

KONTAKTIRAJTE NAS

Šta InstaBox može ponuditi pored photo bootha?

Pored naše foto kutije u ponudi imamo i poklon kutije jedinstvenog dizajna.
Poklon kutija sadrži Vaše najljepše uspomene ili uspomene vama najbližih. Format koji se nudi je 10×15 i 15×20. Poklon kutija sadrži fotografije, zahvalnicu i jedan slatki poklon.

instabox giftbox poklon za svaku priliku

KOMPLETAN SADRŽAJ MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM INSTAGRAM PROFILU

Povratak na početnu stranicu